Busan event and foodz

Geen idee waar ik gebleven was met mijn koreavontuur, maar ik heb weer een blogje. Het evenement hier is goed geregeld op zich! Alles werkt prima, maar de Nederlandse evenementen zijn wel op genoeg vlakken beter. Dat gezegd te hebben heb ik het prima naar mijn zin als de League of Legends admin. Zorgen voor 19 teams van vijf plus 19 coaches, 19 managers en een grote stapel pers is zwaar, maar gezellig. Vooral Zweden, Israël, Macau en Tunesië zijn erg groot fan van me. Nederland heeft hun groep niet gehaald en ligt er uit.

Het avondeten is top! Ik heb twee keer Koreaans gebarbecued. De Koreaanse Jon Sang heeft uitgelegd hoe dat werkt: een blad sla is je wrap, daar gooi je een schijf knoflook op, groenten en vlees. Prop het bij elkaar en stouw het in één keer in je mond. Superlekker! De eerste keer met m’n competitiegroep, tweede keer met de Indonesiërs. Dat was beetje ongemakkelijk, want die praten erg vlug onverstaanbaar Engels en wisselen veel naar hun eigen taal.

Gisterenavond besloten we Chinees te eten in Zuid-Korea. Dat was prima te doen en is stukken goedkoper dan bij ons. Daarna vroeg Won (Koreaans) of we mee gingen drinken in de stad. Fucking twee uur gelopen omdat hij naar een sportbar wilde die hij kende. Ik was al verrot, maar was wel even chagrijnig toen we ook nog eens verkeerd liepen. Uiteindelijke was het wel erg gezellig. Ik heb Andre Hazes voor de jongens gezongen toen we rondje ‘landliedjes’ deden. Daarna tekst vertalen en erom lachen. Super stom, wel leuk. Maleisië is echt een blij land volgens mij. Het is allemaal zo vrolijk.

Ik lag uiteindelijk om 2 uur op bed en werd stom genoeg om 6 uur wakker. Helaas pindakaas. Maar goed, we gaan zo weer vrolijk evenementendagje draaien!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s