Fincest

Pas geleden hadden wij een onwijs succesvolle CampZone After Barbecue. Op een gegeven moment begonnen cosplayers Arjan en Chany een heel verhaal over Finland. Stefan noemde het de ideale plek voor Chris, want iedereen kan een meisje scoren in Finland. Volgens Chany zit heel Finland te wachten op nieuwe mensen en is het nu een grote inteeltbende. Dit verklaart ook de zelfmoordstatistieken; je buurman woont 98 kilometer verderop en je zoon-oom (zoom) heeft weinig trek om het nog een keer met tante dochter te doen. Interessante theorie, ik ken heel erg weinig Finnen dus ik weet het niet.

Wat ik wel weet, is dat ik momenteel de vlucht Helsinki – Zuid-Korea te pakken heb en dat Finse babies, ongeacht ze gemaakt zijn door broerlief en zuslief of niet, fuuuucking irritant zijn. Gelukkig zitten er geen drie (!) schuin achter me. Oh toch wel. Elke keer als ik een flesje hoor vallen hoop ik stiekem dat het het jochie is. Ook Finse babies maken namelijk een takkeherrie.

Het is momenteel 7 uur ‘s avonds Nederlandse tijd en over een uurtje of zes komt mijn vlucht aan. Ik ben wel getroost door een USB poort. Ik kan gewoon m’n apparatuur opladen! Fijn! Ik heb nog wat bij de gate opgeladen ook, maar het is best relaxed dat m’n Bluetooth headset hierdoor het niet gaat begeven. Dat betekent dat ik met genoeg Slipknot die klotekinderen kan blokkeren. Niiice!

Meer troost: zowel de Koreaanse als de Finse stewardessen zijn erg lekkere dames. Ja, zelfs de mogelijke inteelt-Fin, al kwam ik er een paar uur geleden achter dat ze eigenlijk Zweeds is.

Verder was ik nog even verdwaald in Helsinki. Ik ben nogal nieuw met overstappen en ik had niet door dat m’n bagage meteen doorging naar Korea (hoop ik tenminste ha). De gigantische in Finland wonende Nederlander van de vorige blog vertelde me dan ook dat ik verkeerd was gelopen en dat ik nu weer helemaal de security door moest. Had echt dom geweest als ik niet twee uur had om te doden. Eind goed al goed. Ik denk dat ik straks zelfs nog wel in slaap weet te vallen, ondanks dat de WC schuin links voor me zit en alle Koreanen en Finnen het nodig achten om aan filevorming te doen bij mijn beenruimte. Grr.

Maar die beenruimte heb ik wel heel mooi.

2 thoughts on “Fincest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s