Superlange reis naar Finland

Nou, dat was dan wel weer vroeg opstaan. Maar goed, inmiddels zit ik in de lucht richting Helsinki. Ik heb denk ik de beste plek in het vliegtuig, namelijk een plek zonder stoel voor me. Het is wat raar gelopen qua plaatsing. Met m’n twee meter is een plaats in het vliegtuig redelijk klote, en ik had dus gebeld. Uiteindelijk wilden ze extra geld hebben, verdienen aan reuzen dus.

 

Nu is m’n portemonnee vrij mini helaas, weinig reus aan. Dus vriendelijk daarvoor geweigerd. Uiteindelijk heb ik een prima plek te pakken alsnog. Beterrr!

 

Na het inchecken kom ik een meneer tegen die ik herken uit een filmpje over een zelfrijdende Tesla. Hij reed met z’n telefoon in z’n handen en kreeg een bekeuring terwijl het als zelfrijdende auto veilig is. Hij spreekt mij aan met de vraag of ik naar een ict congres ga in Portugal, dus ik vertel dat ik naar Zuid-Korea ga. Hij vraagt door en voor ik het weet trakteert hij op koffie en is hij me aan het interviewen voor z’n YouTube. Grappig! Ik hoop het filmpje later te linken.

 

Nu in het vliegtuig: bij het raam, met een slapende Koreaan naast me. Daarnaast zit een reusachtige vent die eigenlijk via KLM zou vliegen, maar z’n vlucht was geannuleerd en nu moest hij met dit vliegtuig. Deze meneer kon zich goed met mij identificeren qua verhalen hoe kut het is om 2 meter te zijn in het vliegtuig. Gezellig gesprek gehad.
Nu muziek aan het luisteren, headset powered by Bob. Ik zal hem proberen heel te houden enzo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s