Op naar Zuid-Korea

Morgen mag ik weer op reis! IeSF, de organisatie die me eerder al uitnodigde voor China, heeft gevraagd of ik het competitiewerk voor League of Legends wil doen. Dit betekent dat ik morgen aan een weer veel te lange trip naar Busan, Zuid-Korea begin.

Het vliegen kan me gestolen worden, er is ongetwijfeld niemand van boven de 2 meter die bevriend is met vliegtuigen, maar de eindbestemming is er eentje waar ik inmiddels naar uitkijk. Ik vond China hier en daar wat onopgevoed/barbaars, terwijl de Koreanen die ik tot nu toe heb ontmoet stuk voor stuk ‘normaal’ overkomen.

Afgelopen april had ik een van de Koreanen, Won, op visite en we hebben best veel lol gehad. Af en toe was Google translate even nodig omdat hij een woord niet wist of omdat zijn uitspraak wat moeilijk was, maar het Koreaanse Engels (Konglish) is tot nu toe het duidelijkst van Engels sprekend Azië.

Het toernooi in Busan kent drie games. De Indonesische Stanley gaat aan de slag met Tekken, de Iraanse Meysam (ken ik nog niet) met Counterstrike en ik met League of Legends. Won heeft laten weten dat hij en zijn vrienden ook op de games zijn ingedeeld als tweede, nationale scheidsrechter. Helaas zit Won bij Counterstrike en moet ik het doen met een van z’n totaal niet Engels sprekende vrienden. Wel leuk om Stanley en Won weer te gaan zien. We gaan hopelijk weer veel lol beleven.

Ik zal uiteraard waar mogelijk weer wat blogs schrijven over de trip. Heb ik tenminste wat te doen in het vliegtuig ;).

2 thoughts on “Op naar Zuid-Korea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s